Tarhan “İngiltere’den Çöp ithal ediyoruz”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Türkiye’nin İngiltere’den Çöp İthal etmesinin nedenlerinin araştırılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına Araştırma Önergesi Verdi Tahsin Tarhan, “Eskiden iğneden, ipliğe her şeyi ithal ediyoruz denirdi…

Tarhan “İngiltere’den Çöp ithal ediyoruz”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Türkiye’nin İngiltere’den Çöp İthal etmesinin nedenlerinin araştırılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına Araştırma Önergesi Verdi

Tahsin Tarhan, “Eskiden iğneden, ipliğe her şeyi ithal ediyoruz denirdi. AKP iktidarlarının ülkemizi getirdiği noktada artık İngiltere’den Çöp ithal ediyoruz. Bilim ve Teknoloji İhraç edecek denilen Yeni Türkiye’de çöp ithal etmek geri kalmışlığın belgesidir” dedi.

UÇAK ÜRETEN TÜRKİYE HAYALİNDEN ÇÖP İTHAL EDEN TÜRKİYE’YE

Tahsin Tarhan, “İçinde bulunduğumuz Türkiye tablosu maalesef içler acısıdır. Bu tabloda payı olan AKP İktidarları er geç milletin vicdanında olması gereken yeri alacaklardır.

Seçim meydanlarında Uçak üreteceğini, yerli otomobil yapacağını söyleyen iktidar maalesef ülkemizi çöp ithal etmeye mecbur bırakmıştır. Geri dönüşüme, yenilenebilir enerjiye, teknolojiye uzak, dünyayı takip edemeyen politikalar uygulandığı için maalesef ülkemiz bu noktaya gerilemiştir.” Dedi.

İĞNEDEN İPLİĞE, ÇERDEN ÇÖPE HER ŞEY İTHAL

Tahsin Tarhan, “Yatırım ekonomisine geçmemiz gerekiyor, ekonomideki bu sıkışıklığı suni önlemlerle atlatamazsınız diye uyardıkça ithal ürünler artmaya, rant ekonomisine yatırım yapılmaya devam ediliyor.

Saman ithal edilmesini zor hazmeden bu millete, İngiltere’den çöp ithal ediyoruz diye nasıl anlatacaklar.” Dedi

CUMHURBAŞKANI İPTAL BAKAN DEVAM DİYOR

Tahsin Tarhan, “Tutarlı bir ekonomi politikamız olmadığını görmek maalesef bu millete yapılmış bir haksızlıktır. Hazine ve Maliye Bakanı Amerikan Şirketine karşı çıkan ihanet ediyor söyleminde bulunuyor ertesi gün en üst makamdan Amerikan şirketiyle antlaşma iptal ediliyor.

Yine Cumhurbaşkanı Kanal İstanbul gibi mega yatırımlar iptal olacak ya da ertelenecek diyor. Ertesi gün Bakan açıklama yapıyor “ İstanbul’da Boğazın Altından Geçecek Yeni Metro Çalışmasına Başlayacağız” Bu tutarsız politikalar devam ederse Türkiye’yi ekonomik bir uçuruma sürükleyecektir.” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL