Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Tarhan'dan, Gebze'de Esnaf Odaları Ziyareti | Kocaelide Bugün

Tarhan’dan, Gebze’de Esnaf Odaları Ziyareti

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze’de çalışmalarına devam ediyor. Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve İl Yöneticileri ile birlikte Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını, Seyyar Pazarcılar Esnaf Odasını..

Tarhan’dan, Gebze’de Esnaf Odaları Ziyareti

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze’de çalışmalarına devam ediyor. Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve İl Yöneticileri ile birlikte Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını, Seyyar Pazarcılar Esnaf Odasını ve Gebze esnafını ziyaret etti.

TUZLA’YA TAŞINACAK PAZAR HALİNDE GEBZE’Lİ PAZARCILARA YER VERİLMELİDİR.

Tahsin Tarhan “1970 yılından beri Anadolu yakasında hizmet veren, Ataşehir Meyve Sebze Hali, Adapazarı, Kocaeli ve Gebze bölgesine de hizmet verecek bir komplekse haline getirilen Tuzla bölgesine taşınıyor.

Hal tesisin yer seçiminde özellikle şehir yerleşim alanında olmayan, tesisin ihtiyaçlarına cevap verecek büyüklük ve nitelikte, ulaşılabilir, özellikle kent içi ve kent dışı trafik yoğunluğunu arttırmayacak, çevre yolları bağlantıları sorunsuz bir şekilde yapılacak nitelikleri araştırılarak, Tuzla bölgesi seçildi. Bu durumda bölgenin esnafı, Gebzeli Pazarcılarımızın da mutlaka burada yer alması gerekmektedir. Aracıyla, üretici arasında kalarak çok ufak kazançlarla çalışmakta olan pazarcı esnafımızın mağdur edilmesi kabul edilemez dedi.

GEBZELİ ESNAF EKONOMİDEN MUTLU DEĞİL.

Esnaf odalarını ziyaret ettikten sonra Gebze esnafınız ziyaret eden Tahsin Tarhan “Türkiye hem ekonomik hem siyasi anlamda zor günler geçiriyor. Ekonomi dar boğazda, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gebze’de de esnafımız ekonomimizden mutlu değil ve artık bu durum doğrudan sokağa yansıyor. Esnafımız siftah yapmadan kepenk kapatıyor, dükkan kirasını ödeyemez hale geliyor. Küçük esnafın ticareti bitme noktasına geldi. Bir an önce acil ekonomi planları uygulamaya sokulmalıdır.” Dedi.

 KOCAELİ’NİN TRAFİK ÇİLESİ BİTMİYOR.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını da ziyaret eden Tahsin Tarhan “Kocaeli her geçen gün büyüyen bir metropol haline gelmektedir. Ancak ne yazık ki trafik sorunu çözüm bulamamaktadır. Gerekli alt ve üst geçitlerin tamamlanamaması, yol yapımlarının yetersiz yapılması trafik sorunun etkenlerinden bazılarıdır ve ne yazık ki çözüm üretilmiyor. Kocaeli’deki trafik sorunu vatandaşlarımıza olduğu kadar, şoförlerimize de ıstırap haline gelmiştir.” Dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL