… Tehlikeli Parkur

Gebze Ballıkayalar’da Kurtarma Operasyonu Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkında düşerek sakatlanan genç kız için kurtarma operasyonu gerçekleştirildi.   Arkadaşıyla Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkında yürüyüş yapan R. D. (21) isimli genç kız..

… Tehlikeli Parkur

Gebze Ballıkayalar’da Kurtarma Operasyonu

Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkında düşerek sakatlanan genç kız için kurtarma operasyonu gerçekleştirildi.

 

Arkadaşıyla Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkında yürüyüş yapan R. D. (21) isimli genç kız kayalıklarda düşerek yaralandı.

Arkadaşı tarafından 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istendi. İhbar sonrası bölgeye intikal eden Kocaeli AFAD ekibi, Jandarma, Umke ve Akut ekiplerinin desteğiyle yaralı kızı kurtararak güvenli bölgeye taşıdı.

Bulunduğu bölgede Umke ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası 1. Şelale bölgesinden alınan R.A., sedye ile ve zorlu bir parkurla 1 km taşındı. Ballıkayalar’da bulunan göletlerin yürüyerek geçildiği kurtarma operasyonu, genç kızın ambulansa teslim edilmesiyle tamamlandı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

 

… Tehlikeli Parkur

Bölgede sık sık yaşanan kazalar konusunda Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü uyarıda bulunarak, gerekli donanım ve yetkinliğe sahip olmayan kişilerin Ballıkayalar bölgesine yürüyüşe gitmeden önce bölgenin tehlikeli bir parkur barındırdığını bilmeleri ve tedbirli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL