Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Türkkan'dan bayram ziyaretleri | Kocaelide Bugün

Türkkan’dan bayram ziyaretleri

24 Haziran seçimleri öncesinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Gebze ve İzmit köylerinde vatandaşlarla bayramlaşırken partisine destek istedi KÖYLÜLLERLE BAYRAMLAŞTI İYİ Parti..

Türkkan’dan bayram ziyaretleri

24 Haziran seçimleri öncesinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Gebze ve İzmit köylerinde vatandaşlarla bayramlaşırken partisine destek istedi

KÖYLÜLLERLE BAYRAMLAŞTI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Millet İttifakı’na dahil CHP ve SP İl Başkanları ile Milletvekili adaylarıyla bayramlaşmak için KYÖD Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldikten sonra İYİ Parti İl Başkanlığı’nda partillerle bir araya gelerek bayramlaştı. Türkkan’ın bayramlaşmaların ardından ilk durağı Gebze Tavşanlı köyü oldu. Tavşanlı köyünde  Lütfü Türkkan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ayla İlgün ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ile birlikte Tavşanlı’nın ardından sırasıyla Pelitli, Balçık, Mollafenari ve Denizli köylerinde vatandaşlarla bayramlayşarak partisine ve İzmit’in kızı İYİ Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’e destek istedi.

TÜRKKAN’DAN MİTİNGE DAVET

Gebze köylerinde vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Lütfü Türkkan İzmit Akmeşe’de sağanak yağmura rağmen vatandaşlar ve esnaflarla bayramlaştı. Partisine destek isteyen Lütfü Türkkan Akmeşe köyünden Balören köyüne geçerek Muhtar Ahmet Demir’in oğlu Kaan Gazi’nin sünnet cemiyetine katıldı. Demir ailesinin minik oğluna geçmiş olsun dileğinde bulunan Lütfü Türkkan Akmeşe ve Balören köylerinde vatandaşları 19 Haziran Salı günü 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda İYİ Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in mitinge davet etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL