Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
TÜRKLİMDER ve KSO ile Limancılık Alanında Eğitim Protokolü | Kocaelide Bugün

TÜRKLİMDER ve KSO ile Limancılık Alanında Eğitim Protokolü

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Liman işletmeciliği Denizcilik ve bu alanlara yakın dallarda bölümleri olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasından seçilen öğrencilere limancılık alanında; “ Mobil Vinç Operatörlüğü..

TÜRKLİMDER ve KSO ile  Limancılık Alanında Eğitim Protokolü
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Liman işletmeciliği Denizcilik ve bu alanlara yakın dallarda bölümleri olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasından seçilen öğrencilere limancılık alanında; “ Mobil Vinç Operatörlüğü (Dökme Ambalajlı Yükler için eğitim) (MHC) ve Lastik Tekerlekli Saha Köprü Vinci Operatörlüğü (RTG)” olarak sınıflandırılan konularda; Kocaeli Sanayi Odası ve Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİMDER) tarafından Kocaeli Sanayi Odası bünyesinde kurulan  “Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi”nde teorik ve simülatör üzerine verilecek eğitimler ile ilgili iş birliği protokolü Vali Hüseyin Aksoy tarafından imzalandı.
 Protokol İmza törenine;  Türkiye Liman İşletmeleri Derneği Başkanı İbrahim Dölen, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Kocaeli Valiliği, Kocaeli Sanayi Odası ve Liman İşletmecileri Derneğinin bir araya gelerek ortak olarak yürüteceği bir programın protokol imza törenini gerçekleştiriyoruz. Özellikle liman işletmeciliğinde ihtiyaç duyulan vinç operatörünün yetiştirilmesi konusunda Sanayi Odamızın bünyesinde oluşturulan Mükemmeliyet Merkezi’nde bu anlamda yürütülecek olan çalışmalarla yeni operatörlerin yetiştirilmesi konusunda karşılıklı bir iş birliği protokolüdür. Yeni insan kaynakları noktasında çalışmalar yapmak adına gerçekleştirilen ortak bir proje ve çalışmadır. Buradan yetişecek insanlar sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da iş bulabilecek bir konumda  olacaklardır.  Bu anlamda ben hayırlı olmasını diliyorum.” diyen Vali, bu projede emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy, Türkiye Liman İşletmeleri Derneği Başkanı İbrahim Dölen, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik tarafından hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL