Vali Aksoy Başkanlığında ‘Değerlendirme Toplantısı’

Kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi için Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında,  İl İdare Şube Başkanları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Karamürsel Alp toplantı salonunda düzenlene toplantıya; Vali Yardımcıları; Ekrem Erdoğan,  Beyazıt..

Vali Aksoy Başkanlığında ‘Değerlendirme Toplantısı’
Kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi için Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında,  İl İdare Şube Başkanları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Karamürsel Alp toplantı salonunda düzenlene toplantıya; Vali Yardımcıları; Ekrem Erdoğan,  Beyazıt Tanç, Dursun Balaban, Osman Ekşi ve Suat Yıldız,  İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ve kurum müdürleri katıldılar.
Toplantıda;  kurumsal işbirliğinin, kurumsal iyileştirmelerin, performans ve kalite yönetimi ile kamuoyuyla ilişkilerin ön plana alınmasını ve personelin motivasyonunu artırıcı faaliyetler yapılarak, vatandaşa  sunulan hizmetlerin en kısa sürede ve kaliteli olması konuları görüşülerek gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL