Genel Güncel Manşetler

Vali Aksoy Derince’de İncelemelerde Bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy, Derince İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke tarafından karşılanan Vali Hüseyin Aksoy’a Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Derince..

Vali Aksoy Derince’de İncelemelerde Bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, Derince İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke tarafından karşılanan Vali Hüseyin Aksoy’a Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut eşlik etti. İlk olarak İlçe Jandarma Komutanlığı Şeref Defterini imzalayan Vali, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke ile bir süre görüştü.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke, Vali Aksoy’a, ilçe genelinde Jandarmanın sorumluluk alanında yapılan çalışmaları ile asayiş hakkında bilgi sunumunda bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, daha sonra Derince İlçesinde sporun gelişimine katkıda bulunmak amacıyla  Derince Belediyesi tarafından yapımı devam eden İshakçılar Er Meydanında incelemelerde bulundu.
İncelemede, Vali Aksoy’a Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut eşlik etti.
1570 metrekare alan üzerine yapılan ve 3 bin 368 kişilik seyirci kapasitesiyle güreş severleri en güzel şekilde ağırlayacak olan Ata sporumuz olan güreşlerin yapılacağı kompleksi gezen Aksoy, devam eden çalışmalar hakkında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’tan bilgi aldı.
Yarıyıl karne dağıtım töreni nedeniyle gittiği  Derince ilçemizde çeşitli incelemelerde bulunan Vali Aksoy,  İshakçılar mahallesinde bulunan vatandaşlarımızla da bir araya gelerek sohbet etti.
Vatandaşların  samimi ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Aksoy, onlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.  Vatandaşlarımızın memnuniyetinin daima ön planda tutulduğunu,  kapısının her zaman vatandaşlarımıza  açık olduğunu belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL