Eğitim Genel Güncel Manşetler Surmanset

Vali Aksoy “Hedef Gelecek” projesi hakkında bilgilendirildi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç ve beraberindeki öğrenciler Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla hayata geçirilen “Hedef Gelecek” projesi hakkında..

Vali Aksoy “Hedef Gelecek” projesi hakkında bilgilendirildi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç ve beraberindeki öğrenciler Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla hayata geçirilen “Hedef Gelecek” projesi hakkında bilgi sunumunda bulundular.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Vali Aksoy’a proje hakkında yaptığı sunumda;  “Üç yıl boyunca eğitim verilecek olan 25 lise ikinci sınıf öğrencisiyle başlanan projede yeni katılacak öğrenciler için hazırlıklarda aynı zamanda yürütülüyor. Lise üçüncü sınıf olan ilk dönem öğrencileri, bu yıl için atölye çalışmaları, ders destek programları, yabancı dil eğitimi, film uyarlamaları, hızlı okuma, kültür gezileri, sosyal ve sportif faaliyetlerle hem üniversiteye hazırlanacak, hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunacaklar.” diyerek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.
Vali Hüseyin Aksoy ise yapmış olduğu konuşmalarında; “Eğitim; kişinin olmazsa olmazı ve en önem verdiğimiz alanların başında geliyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak ve aynı zamanda iyi yetiştirilmesi hepimizin ortak arzusudur. Bu tür çalışmaları takdirle karşılıyorum.” dedi.
Vali Hüseyin Aksoy Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç ve beraberindeki öğrencilere çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL