Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Vali Aksoy Kocaeli’de! | Kocaelide Bugün
Manşetler Surmanset

Vali Aksoy Kocaeli’de!

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesiyle ilimize atanan Vali Hüseyin Aksoy Kocaeli’ye geldi. 2014 yılından bu yana Diyarbakır valiliği yapan Hüseyin Aksoy Kocaeli’de, Valilik binası önünde kendisi için düzenlenen karşılama törenine..

Vali Aksoy Kocaeli’de!

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesiyle ilimize atanan Vali Hüseyin Aksoy Kocaeli’ye geldi. 2014 yılından bu yana Diyarbakır valiliği yapan Hüseyin Aksoy Kocaeli’de, Valilik binası önünde kendisi için düzenlenen karşılama törenine katıldı.

Burada birim müdürleri ve Valilik personeli tarafından karşılanan Vali Aksoy konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ” Kocaeli, Türkiye’nin en nadide İllerinden birisi. Özellikle sanayi konusunda önemli bir yere sahip. Aldığım ön bilgilere göre dış ticaret hacmi oldukça yüksek. Çok sayıda OSB’ye ev sahipliği yapan Kocaeli’nin bir çok önemli projesi de var. Bizden önce ki dönemlerde Kocaeli halkına ve Kocaeli’ye hizmette bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bizim görevimiz ise bundan sonraki çalışmaları daha da geliştirmektir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL