Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Vali Aksoy Narkotikçileri Ödüllendirdi

Vali Hüseyin Aksoy, ilimiz genelinde 2015-2018 yılları arasında Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında çalışmalara en çok katkı sağlayan Emniyet Personeline başarı belgelerini verdi. Valilik Makamında Vali Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen programa; İl Emniyet..

Vali Aksoy Narkotikçileri Ödüllendirdi
Vali Hüseyin Aksoy, ilimiz genelinde 2015-2018 yılları arasında Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında çalışmalara en çok katkı sağlayan Emniyet Personeline başarı belgelerini verdi.
Valilik Makamında Vali Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen programa; İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nail Duzcu, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Serdar Özdemir ve emniyet personeli katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında;“Kocaeli’nde özellikle Narkotik Suçlarla Mücadelede önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu anlamda başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere bu amaç doğrultusunda görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle hem Kocaeli merkezinde uyuşturucuyla mücadelede kullanıcı ve satıcılara yönelik yürütülen çalışmalar, hem de transit geçişlerle ilgili  ortaya konulan çalışmalarla çok miktarda uyuşturucu yakalanarak, adli makamlara teslim edilmiştir. Bu yönüyle özellikle Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzde narkotik suçlarla ilgili arkadaşlarımıza, İstihbarat Şube Müdürlüğümüz dayanışma içerisinde çalışan bütün birim ve bu birimlerde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte bu alanda yapılan çalışmaları daha iyi bir noktaya taşımış olacağız. Uyuşturucu özellikle son yıllarda da toplumumuzda belirli bir boyutta halkın da bu konudaki duyarlılığını öne çıkarak belirli bir farkındalık ortaya kondu. Bu anlamda uyuşturucuyla mücadele büyük önem taşıyor. Sadece polisiye tedbirlerle bu işin mücadelesi bir noktaya kadardır ve bunu farklı noktalarda, farklı çalışmalarla daha farklı boyutlara taşınması gerekiyor. Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu Valiliğimiz bünyesinde de oluşturuldu ve oluşturulan bu komisyonla uyuşturucu, alkol ve teknoloji bağımlılığı konusunda da birçok çalışmalar yürütülüyor. Bunlar bir bütün olarak ele alındığında uyuşturucuyla mücadelede topyekûn bir çalışmayı ortaya koymayı gerektiriyor. İşin polisiye tedbirler kısmı alandaki uygulamalarda oldukça önemli ve güzel çalışmalardır. Bu yönüyle de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yapılan çalışmalarda emsallerine göre daha gayretli olan arkadaşlarımıza bugün başarı belgesi vererek, onları ödüllendirmek istedik.” dedi. Konuşmalarının ardından, ilimiz genelinde 2015-2018 yılları arasında Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında çalışmalara en çok katkı sağlayan Emniyet Personellerini tebrik ederek, başarı belgelerini verdi ve başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL