Vali Aksoy, Otogar Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy, ilimizde yapımı devam eden Otogar Köprülü Kavşağı  ve İzmit-Yalova Devlet Yolu Sanayi Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu. Otogar Köprülü Kavşağı ve İzmit-Yalova Devlet Yolu Sanayi Köprülü Kavşağı inşaat alanlarını gezerek,..

Vali Aksoy, Otogar Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, ilimizde yapımı devam eden Otogar Köprülü Kavşağı  ve İzmit-Yalova Devlet Yolu Sanayi Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu.
Otogar Köprülü Kavşağı ve İzmit-Yalova Devlet Yolu Sanayi Köprülü Kavşağı inşaat alanlarını gezerek, çalışmalar hakkında Karayolları 1. Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz’den bilgi alan Vali Aksoy’un yapmış olduğu açıklamalarında; “Karayolları Müdürlüğümüzce yürütülen ve trafiği rahatlatma adına Kandıra Kavşağı ve İzmit Sanayi kavşağında Karayolları 1. Bölge Müdürümüzle birlikte incelemelerde bulunduk. Her iki çalışmada yoğun bir şekilde devam ediyor. Buradaki temel amaç trafiği rahatlatmak, vatandaşlarımızın daha güvenli ve daha hızlı bir şekilde seyahat etmelerine fırsat yaratmaktır. Kocaeli’yle hizmet noktasında faaliyetler devam edecek. Ben Karayolları teşkilatımıza ve müteahhit firmalarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”  dedi.
Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy, çalışanlarla bir süre sohbet ederek, yapmış oldukları özverili  çalışmalardan dolayı  teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL