Güncel Manşetler

Vali Aksoy’dan Zafer Bayramı Mesajı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 30 Ağustos Zafer bayramı münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Aksoy mesajında şu ifadelere yer verdi: Saygıdeğer Kocaeliler; Türk Milletinin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Türkiye..

Vali Aksoy’dan Zafer Bayramı Mesajı
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 30 Ağustos Zafer bayramı münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Aksoy mesajında şu ifadelere yer verdi:
Saygıdeğer Kocaeliler;
Türk Milletinin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Türkiye Cumhuriyetine hayat veren büyük zaferin 95. yıldönümünü milletçe coşku içinde kutlamanın gururunu  yaşıyoruz.
Ecdadımız, uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her sayfası zaferlerle dolu bir tarih armağan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ordu-millet kenetlenmesiyle kazanılan 30 Ağustos Zaferi de bu süreçteki tarihi dönemeçlerden birini ifade etmektedir. Bu eşsiz zaferin ardında, yokluk ve imkansızlıklar içinde bulunan aziz milletimizin birlik ve beraberliği, istiklal ve hürriyet aşkı, kahraman ordumuzun da cesaret ve fedakarlığı bulunmaktadır.
 Tarih boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve kardeşlik içinde, kararlı duruşuyla aşan aziz milletimiz, 15 Temmuz’da da İstiklalimizi tehdit eden şer odaklarına aynı kararlılıkla cevap vermesini bilmiştir.
Milletimiz, bu uğurdaki kararlı duruşunu dünya var oldukça gösterecek ve bütün gücünü ülkemizin kalkınması, barışı ve huzuru için harcayacaktır.
30 Ağustos, Türk Milleti için onur ve gurur günüdür.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkanların temellerini atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi,  15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor,      30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı kutluyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL