Genel Güncel Kandıra Manşetler Yaşam

Vali, Jandarma Kontrol Noktasında İncelemede

Vali Hüseyin Aksoy, İzmit – Kandıra yolu üzerinde yol kontrol faaliyetini icra eden Jandarma denetim ve uygulama noktasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan tarafından karşılanan Vali Hüseyin Aksoy,..

Vali, Jandarma Kontrol Noktasında İncelemede
Vali Hüseyin Aksoy, İzmit – Kandıra yolu üzerinde yol kontrol faaliyetini icra eden Jandarma denetim ve uygulama noktasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan tarafından karşılanan Vali Hüseyin Aksoy, Jandarma denetim ve uygulama noktalarında yapılan uygulamalar ve çalışmalar hakkında bilgi alarak, denetimlerde kullanılmakta olan cihazları ve yol güvenlik ekipmanlarını inceledi.
İncelemelerin ardından Vali Hüseyin Aksoy yapmış olduğu açıklamalarında; “Kandıra bölgemiz yaz aylarında özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında, hafta sonları yoğun bir trafikle karşı karşıyadır. Burada trafik kazalarının oluşmaması ve insanların daha güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla, Jandarma teşkilatımız burada yoğun tedbirler aldı. Belirli noktalarda uygulama yapmak suretiyle trafiğin daha güvenli bir şekilde seyretmesi için çalışmalar yürütülüyor. Şuanda da bulunduğumuz noktada arkadaşlarımız yol ve trafik güvenliğini daha iyi bir noktaya taşımak için gayret içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yol kontrollerinde hatalı sollamalara karşı drone dahil bütün teknolojik imkanlardan yararlanmak suretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mobil plaka tanıma sistemini de bu yol üzerinde uygulamaya  koyarak, çalınan veya aranan başka tür araçlar varsa onları da görme ve tespit etme noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Birçok yönüyle hem trafik güvenliği hem de genel güvenlik anlamında bu çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hafta sonu vatandaşlarımız Kandıra bölgesine ve sahile yoğun bir ilgi gösteriyor ve buradan giden gelen insanlarımızın daha güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri adına bu çalışmalarımızı büyük bir titizlikle bundan sonra da devam ettireceğiz.” diyen Vali, vatandaşların sağlıklı ve güvenli yolculuk yapabilmeleri amacıyla denetimlerini aralıksız sürdüren Jandarma personeline çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL