Halk Günü Toplantısına Devam

İlimizdeki vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm bulmak amacıyla her hafta düzenlenen Halk Günü Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Halk Gününde Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, İl Basın..

Halk Günü Toplantısına Devam
İlimizdeki vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm bulmak amacıyla her hafta düzenlenen Halk Günü Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Halk Gününde Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Sosyal Yardımlaşma  ve Dayanışma Vakfı İl Müdür Yardımcısı Yeliz Ünsoy ve  İş-Kur İl Müdürü Ulvi  Yılmaz hazır bulundu.
Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Gününde; vatandaşların taleplerini birebir dinleyen  Vali Hüseyin Aksoy, yapılan toplantılarla bu şehirde herkesin derdine derman olmaya gayret gösterdiklerini, aktarılan sorun, sıkıntı, şikayet ve talepleri yasal çerçevede en kısa sürede sonuçlandırılması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli hassasiyetin gösterilmesi, yardımcı  olunması ve diğer konular ile ilgili de kurumlara yazı yazılması talimatında bulundu.
Vali ile görüşen vatandaşlar ise sıcak karşılamalarından ve ilgilerinden çok  memnun olduklarını belirterek,  teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL