Karabacak’tan Gazetecilere Sahur

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bölge basın temsilcileri ve gazeteciler ile sahur programında bir araya geldi.   Teras Cafe&Restaurant’ta yapılan ve bölgedeki basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği sahur programına Ak Parti..

Karabacak’tan Gazetecilere Sahur

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bölge basın temsilcileri ve gazeteciler ile sahur programında bir araya geldi.

 

Teras Cafe&Restaurant’ta yapılan ve bölgedeki basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği sahur programına Ak Parti Kocaeli Milletvekili  Adayı Hakan Höbek, Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan Yrd. Metin Söylemez ile bölge basın temsilcileri ve gazeteciler katıldılar.

Kocaeli’de Bugün Gazetemizi İmtiyaz Sahibi İbrahim Çamkerten’in temsil ettiği sahur programında selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak davetlerine icabet eden tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Karabacak “Bu güzel ramazan akşamında bölgemizin siz değerli basın temsilcileri ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ramazan ayının manevi atmosferinin ülkemize bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Darıca Belediyesi olarak düzenlediğimiz etkinliklerle ay boyunca halkımızla birlikte olduk, olmaya devam ediyoruz. Bu akşamda sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Zor şartlar altında kamuoyunu aydınlatma görevi yapan siz değerli basın mensubu temsilcilerine görevlerinizde başarılar diliyorum. Şimdiden yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” diyerek düşüncelerini açıklarken, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ile ilgili Darıca’da yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Konuşmaların ardından program soru cevap şeklinde devam ederken, sahur programı basın mensuplarına geleneksel lezzetlerimizden biri olan Osmanlı Şerbeti ikramı ile sona erdi..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL